GEOPEND

Lieve gasten,

Sinds 1 juni zijn wij weer geopend! Vanaf nu zijn wij dagelijks geopend vanaf 17.00 uur voor diner.

Reserveren voor na 1 juni is verplicht. In verband met het coronavirus werken wij tijdens het diner met twee shifts. De eerste shift start om 17.00/17.30 uur en de tweede om 19.30 uur. Dit betekent dat je op dit moment 2 uur bij ons kunt tafelen.

Wij willen je vragen om hier rekening mee te houden, zodat wij de anderhalvemeter kunnen waarborgen. Daarnaast vragen wij jullie om bij klachten uw reservering te annuleren. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staat altijd voorop!

Hopelijk zien we elkaar snel in ons restaurant!

Lamme Goedzak

RESERVEREN

Via onderstaand contactformulier kun je gemakkelijk een reservering plaatsen. Een reserveringsaanvraag kan tot 16.00 uur op dezelfde dag worden worden ingediend.

LET OP: graag in het bericht aangeven hoe laat je wil reserveren en met hoeveel personen! Je reservering is definitief wanneer je een reserveringsbevestiging van ons hebt ontvangen.

In verband met het coronavirus werken wij tijdens het diner met twee shifts. Dit geldt niet voor de maandag, dinsdag en donderdag. De eerste shift start om 17.00/17.30 uur en de tweede om 19.30 uur. Dit betekent dat je op dit moment twee uur bij ons kunt tafelen.

Contact