HET ZATERDAGAVONDGEVOEL IS TERUG!

Vanaf oktober 2022 presenteert Van Tok Music Entertainment vanuit De Lamme Goedzak in Noordwijk de nieuwe maandelijkse online tv-show THIJS TV. Dè swingende zaterdagavondshow waarin host Matthijs van der Meer bedient, zingt en spraakmakende onderwerpen aansnijdt.

Chef-kok Theo van Schie inspireert je iedere maand vanuit zijn keuken. Wat is de 'FrivoliTheo' van de maand ...? De lekkerste gerechten die je doen watertanden. En natuurlijk beantwoorden we de grote vraag: wie zit er aan de bar? De gast van de maand komt aanschuiven om gezellig te praten met een goed glas wijn.

Maak kennis met top-stylist Vico Kádár. Hij verzorgt de make-overs en praat je bij over de nieuwste trends.

THIJS TV biedt ook een podium aan de multitalenten van Musical Master, dè vooropleiding voor musicaltheater in Nederland. Dat wordt genieten van de sterren van de toekomst!

Verder praten we over onderwerpen uit de media, cultuur en maatschappij. Goede gesprekken, amusement, heerlijke happen, gevestigde artiesten en aanstormend talent. Alles begeleid door de THIJS LIVE BAND!

Bestel je kaarten via onderstaande link!

https://www.vantokmusicentertainment.nl/thijs-tv


STUUR ONS JOUW VERHAAL:
Heb jij een spraakmakend verhaal? Of wil jij iemand verassen, bedanken of in het zonnetje zetten tijdens de uitzending? Stuur dan een mail naar info@vantokmusicentertainment.com en wie weet wordt jouw aanvraag behandelt in de uitzending.